Badanie w Krakowie (szukam noclegu)

Miejsce, gdzie piszemy własne przemyślenia, ciekawostki, pomysły, prośby, użyteczne linki, itd.
AdamBialas
CNG car: Fiat Multipla BiPower 1,6

Badanie w Krakowie (szukam noclegu)

Post autor: AdamBialas »

Witam koledzy i koleżanki nagazowani :)
14 Sierpnia muszę wykonać w Krakowie w "Agrotrak"-u badanie określane jako "10-siątka CNG Grabarczyka" , czyli co 10 letnie pieszczoty zbiorników CNG dla zaspokojenia EGO administracyjnych tworów , uzasadniane warunkami bezpieczeństwa lecz bez realnych przesłanek. W związku z tymże badaniem , by nie marnować gazu i nocy jazdy na trasie Olsztyn - Kraków , zabieram na wycieczkę do dawnej stolicy , żonę i dzieci ( Tak oto nieświadomie Ministerstwo Transportu realizuje prorodzinną politykę rządu) , a że jest w Krakowie co zwiedzać to z 14 na 15 Sierpnia szukam jakiegoś taniego noclegu ( ba nawet będę miał własne śpiwory ) gdzieś w okolicach Krakowa. Jeśli ktoś zna takie miejsce , proszę o info :)

Z góry dziękuje :)
Adam Bialas
AdamBialas

Ile gazu zatankować z Wa-wy do Krakowa ??? Tak Pi razy drzwi ???
VERONA
CNG car: Zafira CNG 2006r.

Post autor: VERONA »

Adam,zawsze do pełna :)
Sławomir Szymański
0-507 105 930
foomi
CNG car: Zafira A 2002

Post autor: foomi »

Jeżeli w okolicach Krakowa to mam namiar na coś takiego.
http://www.porteuropa.eu/krakow-tanie-n ... w-krakowie
Osobiście nie byłem, ale polecał mi to znajomy, który jest właścicielem portalu, do którego podałem link.
Obrazekm3/100km
AdamBialas

Dzięki za informacje i pomoc :) Okazało się ,że multipla to nie tylko auto do podróżowania , ale także idealne miejsce by się w podróży przespać . Ale mniejsza o to . Ważne jest to ,że moje butle okazały się sprawne i bezpieczne .Co do firmy "Agrotrak" to polecam i to bardzo , fachowość ,rzetelność i bardzo miła obsługa . Samochód odstawiłem na kanał ,kwity do wypełnienia żeby wykonać badanie już rano na mnie czekały , co więcej dostałem instruktarz jak dojechać na rynek starego miasta (tramwaj nr 77. z przystanku "Mały Płaszów" , wysiadasz na przystanku "Starowiślna"). Przyjemne z pożytecznym w 100 % . Potem tylko sukiennice , hejnał z wieży i Wawel :) Następnie wracamy ,również linią 77 i po drodze na Bagrowej polecam obiadek w barze "Stokrotka" obiady domowe jak "u mamy" w super cenach i to wszystko bardzo smaczne w dużych porcjach . Podsumowując co oczywiste Kraków zachwyca , "Agrotrak" to zespół fachowców godny polecenia , a bar "Stokrotka" idealnie dopełnił tę przymusową wycieczkę .

PS . Co do drogi z Olsztyna do Krakowa , to mieszanina szerokich dróg z remontowymi przejazdami z prawa na lewo , a to wszystko okraszone mnóstwem radarów , idiotycznych znaków z ograniczeniem prędkości i dziur albo makabrycznie łączonych nawierzchni jezdni , które niszczą zawieszenie i powodują że pasażerom ciężko się wyspać . Generalnie typowe "Polskie Drogi" :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje i wiadomości ogólne”