Dofinansowanie

Miejsce, gdzie piszemy własne przemyślenia, ciekawostki, pomysły, prośby, użyteczne linki, itd.
puzonista36
CNG car: Jeszcze BRAK

Dofinansowanie

Post autor: puzonista36 »

Planuje założyć firmę transportowo-usługową, będą mi potrzebne do tego dwa samochody. Wybór, z racji zasięgu padł na VW Caddy Maxi. Czy jest możliwość uzyskania jakiegoś dofinansowania, lub atrakcyjniejszego leasingu z racji tego proekologicznego zasilania? Dzięki za wszystkie odpowiedzi:)
Awatar użytkownika
mateusz86

Post autor: mateusz86 »

niestety NIE w tym kraju
;)
puzonista36
CNG car: Jeszcze BRAK

Post autor: puzonista36 »

Tego się niestety spodziewałem... Ale mnie to nie zraziło:) Zakładam firmę, w której będą jeździły dwa Caddy Maxi CNG:) Może doczekamy się lepszych czasów dla użytkowników CNG
BIGMARIO
CNG car: OPEL ZAFIRA A 1.6 CNG 2004 R.

Post autor: BIGMARIO »

Brawo! A ja się przymierzam do budowy niedużej stacji CNG i też jest to "Przerąbane"! Napisz jak tobie idzie??? Pozdrawiam Mario.
MARIO72
Obrazek
BIGMARIO
CNG car: OPEL ZAFIRA A 1.6 CNG 2004 R.

Post autor: BIGMARIO »

puzonista36 pisze:Tego się niestety spodziewałem... Ale mnie to nie zraziło:) Zakładam firmę, w której będą jeździły dwa Caddy Maxi CNG:) Może doczekamy się lepszych czasów dla użytkowników CNG
Witaj. A może warto zainwestować w kompresor w garażu i tankowanie CNG, będzie jeszcze tańsze niż 2.24 zł/m3??? Kolego gdybyś miał ta firmę w Wa-wie. to z chęcią bym się dołożył do takiej inwestycji!!!! Rachunek jest prosty gaz kupiony w gospodarstwie domowym kosztuję 0.935 zł/netto a brutto= 1.141 zł/m3! A ten sam gaz na stacji kupujemy po 2,24zł/m3 czyli czysty zysk to 1.10 na każdym M3 Gazu, gdy założymy "Przydomową Stację CNG"!!! Kto jest ZAAA??? Mario. :lol:
MARIO72
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje i wiadomości ogólne”