Touran_CNG ale przecież wiesz że na CNG w Polsce należy patrzeć trochę przez pryzmat śmieszności jest to tanie i ekologiczne paliwo i nikt go nie chce. I tak uważam że to duży sukces że udało się "załatwić" zastępczą stacje no a godziny otwarcia, dobrze że można tam się zatankować, ciekawe co by było jakby w Warszawie stacja się zepsuła:) A swoją droga to właśnie trwają rozmowy aby ta stacja "zapasowa" była już cały czas ogólnodostępna. Więc w tym momencie proszę nie narzekać tylko trzymać kciuki!!!
byłem w tym Zakrzewie; oczywiście dobrze że jest choćby opcja zatankowania mimo że w tych godzinach nie mam czasu tankować bo siedzie w pracy. mankament jest taki że jest ona 12km od dotychczasowej stacji i to że tam nie ma licznika i nie wiadomo ile weszło; Pan tylko niczym doktor puszcza gaz i zamyka patrząc ile jest atmosfer w aucie; ładują na 200 atmosfer; później faza liczenia prawie z kapelusza (dobrze że królik nie wyskoczy); ja podjechałem na pusto i zasugerowałem ile pewnie weszło, no i +- tyle zapłaciłem; jak wracałem to trochę żałowałem zakupu Zafiry (no ale że pewnie będzie ciężko sprzedać takie dziwo to muszę chcieć myśleć pozytywnie); to tyle zwierzeń na dziś:-)
Zafira 1,6CNG 2005 +++SPALANIE MIASTO BEZ OSZCZĘDZANIA 7,3CBM/100KM+++