ABC Nowego lub przyszłego użytkownika samochodu na CNG

Forum poświęcone wydarzeniom poświęconym CNG organizowanym przez cng.auto.pl lub eventy, w których bierzemy udział
rybak

ABC Nowego lub przyszłego użytkownika samochodu na CNG

Post autor: rybak »

Witam, choć jestem od niedawna zarejestrowany na forum ale poświęciłem już sporo czasu na wgryzienie się w temat i uważam, że przydał by się "kącik" o takim tytule :

"ABC przyszłego lub nowego użytkownika samochodu na CNG"

Baza wiedzy o CNG, LNG, i LPG jest imponująca ale jest dość rozrzucona i trzeba niemało samozaparcia aby dowiedzieć się co i jak po kolei zrobić i na co zwrócić uwagę aby stać się "szczęśliwym" posiadaczem samochodu napędzanego CNG.
Jest sporo haczyków czyhających na nowych użytkowników samochodów na CNG.

Sam jeszcze nie posiadam samochodu na CNG ale myślę, że jestem na dobrej drodze do zakupu oczywiście samochód używany ze względu na koszty zakupu. Dlatego takie ABC pozwoliło by podejść spokojniej do zakupu. Wielokrotnie osoby sprzedające taki samochód sprowadziły go nie będąc świadomymi problemów związanych z rozpoczęciem użytkowania takiego pojazdu w Polsce.

Pozdrawiam forumowiczów i liczę na pozytywny odzew
administrator
Administrator

Post autor: administrator »

Witamy,

istnieje koncepcja utworzenia takiego poradnika (vademecum, kompendium, ABC) wiedzy o CNG w Polsce. Zostanie ona prawdopodobnie zrealizowana wraz z udostępnieniem nowej wersji Portalu cng.auto.pl, która jest przewidziana na połowę tego roku.
Karol Wieczorek
VERONA
CNG car: Zafira CNG 2006r.

Post autor: VERONA »

Witamy nowego Forumowicza a może i przyszłego użytkownika auta na CNG.To tak na przywitanie.Jeżeli chodzi o problemy o których wspomniałeś, to będą one maleć wraz ze zdobywaniem wiedzy na temat CNG.Jeżeli będziesz miał pytania a nie znajdziesz info na forum napisz śmiało.
Pozdrawiam Sławek
Sławomir Szymański
0-507 105 930
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydarzenia związane z działalnością cng.auto.pl”