Od obsługi dowiedziałem się tylko tyle że nie można zatankować gazu, pewnie wszystko wstanie jak zejdzie woda... Odwiedzę jeszcze stację jutro lub w niedzielę.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 02:00 przez mateusz86, łącznie zmieniany 2 razy.
Od dłuższego już czasu na stacji dostępny jest jedynie jeden dystrybutor z dwoma stanowiskami do tankowania. Zapytałem ostatnio pracownika co się stało z tamtym drugim i dowiedziałem się że "pojechał za autobusem" . Ciekawe czy i kiedy postawią ten drugi dystrybutor, bo coś długo to już trwa
Dowiedziałem się od jednego Pana z obsługi w zeszłym tygodniu że przywrócenie dystrybutora potrwa ok 3 miesiące... ponieważ będą ściągać części z Nowej Zelandii. Części to za mało powiedziane, na słupie nie ma żadnego elementu dystrybutora i podejrzewam że będą go montować w całości nowego. Następnym razem powinni zwrócić uwagę podczas przetargu na takie rzeczy jak serwis i czas usunięcia usterki w tym nawet wymiany dystrybutora na nowy...
A tak w ogóle powinien zadziałać system zrywny, który powoduje, że jak kierowca nie daj Boże odjedzie z wężem, to zrywa tylko wąż z króćcem do tankowania, a nie zabiera ze sobą cały dystrybutor.
No ale oczywiście nikt się takimi rzeczami nie zajmuje i mamy opłakane efekty...