Stacja CNG - Rzeszów

Wykaz stacji CNG na terenie kraju. Dokładne opisy ogólnodostępnych stacji tankowania CNG. Dostępność CNG.
Awatar użytkownika
wwrobel
CNG car: Multipla BiPower ELX

Post autor: wwrobel »

Dane z dziś 11.05.2010

Tankowanie prywatnych furek w godzinach 9:00 do 22:00

Na kartę tylko firmy. :(

Pozdrawiam
tigercng
Moderator
CNG car: Zafira 1.6 CNG Monovalent Plus 2003'

Post autor: tigercng »

wwrobel pisze:Na kartę tylko firmy. :(
wwrobel, co się przejmujesz?
Nie masz jakiegoś kolegi lub koleżanki z założoną działalnością gospodarczą? :lol:
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 02:00 przez tigercng, łącznie zmieniany 1 raz.
administrator
Administrator

Post autor: administrator »

tigercng pisze:
wwrobel pisze:Na kartę tylko firmy. :(
wwrobel, co się przejmujesz?
Nie masz jakiegoś kolegi lub koleżanki z założoną działalnością gospodarczą? :lol:
Ale przyznasz Andrzej, że nie tędy droga do rozwoju CNG w Polsce.

Postaramy się zainteresować górę o tej zmianie i zaproponować rozwiązanie dostępne dla wszystkich.
Karol Wieczorek
tigercng
Moderator
CNG car: Zafira 1.6 CNG Monovalent Plus 2003'

Post autor: tigercng »

admin, ale z kim Ty chcesz rozmawiać? Z betonem i tak nie wygrasz, ale możesz go zręcznie ominąć.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 02:00 przez tigercng, łącznie zmieniany 2 razy.
administrator
Administrator

Właśnie dostałem informację, że zalało stację i stoi teraz tam ok. 40 cm wody. Upewnijcie się przed tankowaniem, czy jest taka możliwość.
Karol Wieczorek
Awatar użytkownika
mateusz86

Post autor: mateusz86 »

Jako 'mieszkaniec' Rzeszowa, zaniepokojony powyższym postem postanowiłem niezwłocznie sprawdzić to osobiście ...

galeria

Od obsługi dowiedziałem się tylko tyle że nie można zatankować gazu, pewnie wszystko wstanie jak zejdzie woda... Odwiedzę jeszcze stację jutro lub w niedzielę.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 02:00 przez mateusz86, łącznie zmieniany 2 razy.
;)
administrator
Administrator

Właśnie dostałem informację od Mateusza, że stacja już czynna i sucha :)
Karol Wieczorek
adam_k27
CNG car: Opel Zafira 1.6 CNG 2004

Post autor: adam_k27 »

Od dłuższego już czasu na stacji dostępny jest jedynie jeden dystrybutor z dwoma stanowiskami do tankowania. Zapytałem ostatnio pracownika co się stało z tamtym drugim i dowiedziałem się że "pojechał za autobusem" :). Ciekawe czy i kiedy postawią ten drugi dystrybutor, bo coś długo to już trwa :???:
Awatar użytkownika
mateusz86

Post autor: mateusz86 »

Dowiedziałem się od jednego Pana z obsługi w zeszłym tygodniu że przywrócenie dystrybutora potrwa ok 3 miesiące... ponieważ będą ściągać części z Nowej Zelandii. Części to za mało powiedziane, na słupie nie ma żadnego elementu dystrybutora i podejrzewam że będą go montować w całości nowego. Następnym razem powinni zwrócić uwagę podczas przetargu na takie rzeczy jak serwis i czas usunięcia usterki w tym nawet wymiany dystrybutora na nowy...
;)
administrator
Administrator

A tak w ogóle powinien zadziałać system zrywny, który powoduje, że jak kierowca nie daj Boże odjedzie z wężem, to zrywa tylko wąż z króćcem do tankowania, a nie zabiera ze sobą cały dystrybutor.

No ale oczywiście nikt się takimi rzeczami nie zajmuje i mamy opłakane efekty...
Karol Wieczorek
adam_k27
CNG car: Opel Zafira 1.6 CNG 2004

Post autor: adam_k27 »

Wczoraj wieczorem tankowałem i stał już nowy dystrybutor. Niestety jakiś prostszy model i tylko z jednym stanowiskiem do tankowania.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Stacje CNG w Polsce”