Na stronie:
http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,90334,5192900.html
znalazłem artykuł (SPONSOROWANY) z którego wynika iż PGNIG dofinansuję inst. CNG
dofinansowanie inst. CNG
dofinansowanie inst. CNG
Opel Zafira 1,6 CNG
-
administrator
- Administrator
Ciekawa sprawa, trzeba sprawdzić, czy napisane tam obietnice pokrywają się w praktyce i czy nie ma dofinansowania dla instalacji CNG w innych Gazowniach regionalnych.
Ale rozbroiło mnie pierwsze zdanie:
Ale rozbroiło mnie pierwsze zdanie:
- PGNiG SA jest liderem rynku gazu ziemnego w Polsce.
Karol Wieczorek
-
tigercng
- Moderator
- CNG car: Zafira 1.6 CNG Monovalent Plus 2003'
Admin, nie narzekaj, w "Pomorskiej SG" jest i tak całkiem nieźle na tle innych części kraju.
Fakt, że z tym artykułem sponsorowanym to mogli się bardziej postarać.
Częściowo został bezkrytycznie zerżnięty ze stron Gazowni Wrocławskiej http://www.gazownia.pl/gaz_ziemny_cng.php
Kopiuję co bardziej "smakowite" kawałki:
Artykuł sponsorowany, a takie bzdury. Mogli to nam wcześniej przysłać do sprawdzenia.
Ciekawe, ile ten sponsoring kosztował. Ja kazał bym autorowi tego tekstu zapłacić za to z własnej kieszeni.
Aha, w artukule brakuje tak podstawowej informacji, jak właściwego kontaktu do gazowni w sprawie tej "promocji".
Fakt, że z tym artykułem sponsorowanym to mogli się bardziej postarać.
Częściowo został bezkrytycznie zerżnięty ze stron Gazowni Wrocławskiej http://www.gazownia.pl/gaz_ziemny_cng.php
Kopiuję co bardziej "smakowite" kawałki:
- "NGV praktycznie nie rozpuszcza się w olejach silnikowych"
"praca silnika może być bardziej cicha - nawet o 10 dB (...) zmniejsza się również poziom hałasu pojazdu od 2 do 4 dB"
"Gdańsk Wałowa s.j., (...) Tel. 058 305 82 09 Czynna PN - Pt: 7:00 - 15.00"
Artykuł sponsorowany, a takie bzdury. Mogli to nam wcześniej przysłać do sprawdzenia.
Ciekawe, ile ten sponsoring kosztował. Ja kazał bym autorowi tego tekstu zapłacić za to z własnej kieszeni.
Aha, w artukule brakuje tak podstawowej informacji, jak właściwego kontaktu do gazowni w sprawie tej "promocji".
Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2008 18:08 przez tigercng, łącznie zmieniany 1 raz.
-
VERONA
- CNG car: Zafira CNG 2006r.
PROMOCJA PGNiG"GAZ ZIEMNY DO TWOJEGO SAMOCHODU"
AKCJA PROMOCYJNA PGNiG GAZOWNIA GDAŃSK "GAZ ZIEMNY DO TWOJEGO SAMOCHODU" OKRĘG OBJĘTY REGULAMINEM TRÓJMIASTO,ELBLĄG,SŁUPSK,GRUDZIĄDZ. OFICJALNY START AKCJI 19 MAJA 2008 do 31.XII.2008.SZCZEGÓŁY W DZIALE DOTACJE CNG na poniższej stronie.OFICJALNY PARTNER PROMOCJI FIRMA VERONA GDAŃSK. www.cng24.com
Wszystkie materiały udostępniłem dla tigercng do wykorzystania na forum
Wszystkie materiały udostępniłem dla tigercng do wykorzystania na forum
Sławomir Szymański
0-507 105 930
0-507 105 930
-
VERONA
- CNG car: Zafira CNG 2006r.
PROMOCJA PGNiG
Otrzymałem informację że na naszej stronie www.cng24.com osoby korzystające z Explorera nie mogą ściągnąć cennika i regulaminów.Firefox nie ma problemu.Jeżeli ktoś sobie życzy żeby przesłać pliki na maila proszę o podanie adresu na veronagdansk@gmail.com
OSOBY LUB FIRMY KTÓRE CHCĄ SKORZYSTAĆ Z POWYŻSZEJ PROMOCJI PROSZĘ W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI O KONTAKT Z GAZOWNIĄ GDAŃSK TEL. 0-58 323 03 51 W CELU WYPEŁNIENIA KARTY UCZESTNIKA PROMOCJI.MY RÓWNIEŻ UDZIELAMY INFORMACJI MERYTORYCZNYCH POD NUMEREM 0-501 501 105 LUB MAIL VERONAGDANSK@GMAIL.COM
OSOBY LUB FIRMY KTÓRE CHCĄ SKORZYSTAĆ Z POWYŻSZEJ PROMOCJI PROSZĘ W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI O KONTAKT Z GAZOWNIĄ GDAŃSK TEL. 0-58 323 03 51 W CELU WYPEŁNIENIA KARTY UCZESTNIKA PROMOCJI.MY RÓWNIEŻ UDZIELAMY INFORMACJI MERYTORYCZNYCH POD NUMEREM 0-501 501 105 LUB MAIL VERONAGDANSK@GMAIL.COM
Sławomir Szymański
0-507 105 930
0-507 105 930