Dzień dobry jestem"nowy"
Dzień dobry jestem"nowy"
Jak w temacie, chciałem przywitać się serdecznie ze wszystkimi, dobryyy 
-
poczochraniec
- CNG car: Volvo V70 bifuel
-
AdamBialas
- CNG car: Fiat Multipla BiPower 1,6
Jak oczekiwać Pań na stacjach CNG , skoro pojęcia "Fanatyk" , "Pasjonat" , "Desperat" czy "Szaleniec" , które idealnie pasują do użytkowników i właścicieli aut zasilanych sprężonym metanem w tym kraju, mają tak męskie brzmienie. Żeńskie odpowiedniki tych określeń , brzmią na tyle dziwnie ,że Płci Piękna , nie chcąc się narażać na podwójną egzotyczność w stosunku do normalności czyli ON, benzyna i śmierdzące LPG , stronią od CNG. Ba , nawet ten wątek na forum ma temat "Dzień dobry jestem"nowy" , a "nowy" jest rodzaju męskiego , co pozostawię bez dodatkowego komentarza , lecz do szybkiej korekty przez administratorów forum .
PS: Droga Pani Kasiu .. witamy serdecznie na jedynym legalnym forum "Kierowców i kierowniczek , prawie zawsze jeżdżących na podwójnym gazie w dobrym tego słowa znaczeniu ":)
PS: Droga Pani Kasiu .. witamy serdecznie na jedynym legalnym forum "Kierowców i kierowniczek , prawie zawsze jeżdżących na podwójnym gazie w dobrym tego słowa znaczeniu ":)
Re: Dzień dobry jestem"nowy"
Witam,
to i ja się przywitam. Dlaczego na tym forum? Zostałem właścicielem auta z instalacją CNG (Jeep Grand Cherokee). Na pewno to dobra "kopalnia" wiedzy dla mnie.
to i ja się przywitam. Dlaczego na tym forum? Zostałem właścicielem auta z instalacją CNG (Jeep Grand Cherokee). Na pewno to dobra "kopalnia" wiedzy dla mnie.