Jeżeli chodzi o mój egzemplarz - obecnie 310 000 - poszedł licznik, przepustnica, półosie, cała elektronika silnika... Pozdrawiam
REDUKTOR GAZU V70 2002
REDUKTOR GAZU V70 2002
Witam, po diagnozie mam do wymiany reduktor gazy w V70 z 2002 roku. Rok temu również była taka diagnoza i wymieniłem na używany - pociągnął tylko kilka miesięcy. Czy ktoś ćwiczył już ten temat - zdecydował się na nowy? Gdzie kupił i w jakich cenach?
Jeżeli chodzi o mój egzemplarz - obecnie 310 000 - poszedł licznik, przepustnica, półosie, cała elektronika silnika... Pozdrawiam
Gaśnie na wolnych obrotach i trochę miesza na wolnych obrotach. Gaśnie prawie pod każdymi światłami. Przepustnicę mam nową, świece nowe, serwisuje regularnie. Będę wdzięczny jeżeli ktoś ćwiczył podobny temat, bo nie chce wydać pieniędzy na reduktor i zostać z problemem gaśnięcia. Na wolnych trzęsie całym silnikiem. Na benzynie chodzi jak pszczółka. Silnik jest traktowany przeze mnie bardzo łagodnie i przy tym przebiegi ma na wszystkich cylindrach ciśnienie 13. Sen z powiek spędza mi instalacja!!!
-
volny
- CNG car: Volvo V70 2.4 Bi-Fuel '04
Śmiem przypuszczać że ma dużo więcej przejechane niż licznik pokazuje. Licznik i przepustnica się zdarzają, półosie pewnie można zajeździć i przy mniejszym przebiegu ale cała elektronika silnika? Skontaktuj się na PW może będę mógł pomóc w sprawie reduktora.Jeżeli chodzi o mój egzemplarz - obecnie 310 000 - poszedł licznik, przepustnica, półosie, cała elektronika silnika...
Zawsze chciałem mieć takie coś
Właśnie po to, by wozić ją
Czterysta, pojemność dwa czterysta
Pojemność dwa czterysta
Pojemność dwa czterysta
Pojemność dwa....
Siedem jeden ma do setki (no może trochę więcej)
Właśnie po to, by wozić ją
Czterysta, pojemność dwa czterysta
Pojemność dwa czterysta
Pojemność dwa czterysta
Pojemność dwa....
Siedem jeden ma do setki (no może trochę więcej)
odswieze temat
czy ktos sie orientuje jak wyglada dostepnosc reduktorow cng lub ich naprawa?
v70 II bifuel a wiec jak sie orientuje instalacja necam
w moim v70 podejrzewany jest reduktor (byly problemy z odpalaniem silnika [dlugo krecil], po odpieciu instalacji na benzie odpala od strzala) ponadto lekko uciekal gaz
diagnoza - uszkodzone membrany w reduktorze
licze ze ktos wie cos na ten temat i sie podzieli
w wwie w alnero polska rozkladaja rece
v70 II bifuel a wiec jak sie orientuje instalacja necam
w moim v70 podejrzewany jest reduktor (byly problemy z odpalaniem silnika [dlugo krecil], po odpieciu instalacji na benzie odpala od strzala) ponadto lekko uciekal gaz
diagnoza - uszkodzone membrany w reduktorze
licze ze ktos wie cos na ten temat i sie podzieli
w wwie w alnero polska rozkladaja rece
-
www_kuk_biz_pl
- CNG car: serwis CNG
Re:
Post z dużym opóźnieniem ale może się komuś przyda. Świadczę usługi regeneracji reduktorów Necam CNG montowanych w fabryczny Volvo Bifuel. Zainteresowanych proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiampablito pisze:odswieze temat