W dniach 13-14 marca odbędzie się w Warszawie XII Międzynarodowe Forum Gazowe poświęcone tematyce LPG, CNG i LNG.
Więcej informacji pod linkiem:
http://www.forumgazowe.pl/
Na pierwszy rzut oka dla miłośników tematyki CNG lepszym dniem do złożenia wizyty będzie piątek, 14 marca, kiedy porgram zawiera mnóstwo różnych problemów i dyskusji odnośnie CNG. Mam nadzieję, że część użytkowników CNG FORUM pojawi się właśnie wtedy na konferencji.
Niestety problemem jest zaporowa cena, gdyż koszt dwudniowego udziału w konferencji wynosi 1790 PLN.
XII Międzynarodowe Forum Gazowe LPG, CNG i LNG
-
administrator
- Administrator
XII Międzynarodowe Forum Gazowe LPG, CNG i LNG
Ostatnio zmieniony czw maja 27, 2010 20:18 przez administrator, łącznie zmieniany 2 razy.
Karol Wieczorek
-
netmajster
Witam!
Jezeli ktoś wybierałby sie na forum i miał tam dostęp do jakichkolwiek informacji w formie elektronicznej to byłbym niezmiernie wdzięczny jeżeli mógłby sie nimi ze mną podzielić głownie chodzi mi o aktualne informacje na temat rynku CNG w europie i najbliższe prognozy.
Osobiście próbuje sam sie tam wkręcić przez jedna z wystawiających firm,ale to ciężka sprawa...
Jezeli ktoś wybierałby sie na forum i miał tam dostęp do jakichkolwiek informacji w formie elektronicznej to byłbym niezmiernie wdzięczny jeżeli mógłby sie nimi ze mną podzielić głownie chodzi mi o aktualne informacje na temat rynku CNG w europie i najbliższe prognozy.
Osobiście próbuje sam sie tam wkręcić przez jedna z wystawiających firm,ale to ciężka sprawa...
XII Międzynarodowe Forum Gazowe 2008 - fotorep.cz1 Autoflesz
Witam !
Forum Gazowe 2008 - to najważniejsze coroczne spotkanie branży LPG, LNG i CNG w kraju i Europie. Dodajmy - z racji polskiego prymatu w zużyciu autogazu - jedno z najważniejszych na świecie. Odbywające się po raz dwunasty (w hotelu Sofitel Victoria, Warszawa) targi połączone z konferencjami, wykładami, dyskusjami panelowymi były jedyną swoim rodzaju okazją do przedstawienia swojej oferty handlowej dla firm i organizacji. Była to również doskonała sposobność do nawiązania współpracy .....
Martwi
nieco słabsze zainteresowanie sprężonym gazem ziemnym....
Zapraszam na fotoreportaż - http://www.autoflesz.pl/artykuly/1709,X ... z_cz2.html
P.s. Bezpieczniki znalazłem
- dzięki.
Pozdrawiam
Forum Gazowe 2008 - to najważniejsze coroczne spotkanie branży LPG, LNG i CNG w kraju i Europie. Dodajmy - z racji polskiego prymatu w zużyciu autogazu - jedno z najważniejszych na świecie. Odbywające się po raz dwunasty (w hotelu Sofitel Victoria, Warszawa) targi połączone z konferencjami, wykładami, dyskusjami panelowymi były jedyną swoim rodzaju okazją do przedstawienia swojej oferty handlowej dla firm i organizacji. Była to również doskonała sposobność do nawiązania współpracy .....
Martwi
Zapraszam na fotoreportaż - http://www.autoflesz.pl/artykuly/1709,X ... z_cz2.html
P.s. Bezpieczniki znalazłem
Pozdrawiam
Witajcie,zastanawialiście się może że do Euro 2012 już nie tak daleko?Ciekawe jak zatankują swe auta Niemcy,Włosi oraz inni obcokrajowcy którzy do nas przyjadą.Sami wiecie ile u nich jest stacji i ile samochodów na CNG.Ciekawe czy ktoś myśli o ekologii, oraz rozbudowie sieci.Narazie wszyscy tylko trąbią o drogach? Ale wstyd dopiero będzie kiedy na naszych stacjach pojawią sie kolejki na parę dni ?? Miejmy nadzieję że się coś ruszy w tym temacie.
pozdrawiam Radek
pozdrawiam Radek
Zafira 2004 CNG- POZNAŃ tel.694424710