Dofinansowanie instalacji CNG przez PGNiG

Miejsce, gdzie piszemy własne przemyślenia, ciekawostki, pomysły, prośby, użyteczne linki, itd.
KajtAS

Dofinansowanie instalacji CNG przez PGNiG

Post autor: KajtAS »

Witam jesli ktoś wie cos na ten temat prosze pisać , z góry dzieki !!
tomekman

najlepiej...

Post autor: tomekman »

...zapytać u źródła czyli w pierwszej lepszej spólce gazownictwa ;) albo na stronie pgnig :)
natomiast w duzym skrócie wyglada to tak ze podpisujesz z nimi umowę, jedziesz do jednego ze wskazanych warsztatów, płacisz za całość, potem przedstawiasz fv i zwracaja ci na konto 1850 (rok 2007) z czego musisz zapłacić podatek
za instalacje w pomorskim zapłaciłem 5100, potem dostałem zwrot kaski
tigercng
Moderator
CNG car: Zafira 1.6 CNG Monovalent Plus 2003'

Post autor: tigercng »

Dodam tylko, że promocja dotyczy także pojazdów z już zamontowaną instalacją CNG.
Tu jest link do szczegółów tej promocji:
http://www.psgaz.pl/index.php/aktualnos ... promocyjne
Znaleźć to nie było łatwo. Strona ta nie jest dostępna wprost z menu http://www.psgaz.pl
KajtAS

Post autor: KajtAS »

OK !! Swietnie to wygląda ale ja mieszkam w Poznaniu i to chyba bedzie problem gdyż ta akcja obejmuje wojewodztwo pomorskie :( jesli ktos wie jak to wyglada w wielkopolsce , to prosze o odpowiedz :) z gory dzieki KajtAS
tigercng
Moderator
CNG car: Zafira 1.6 CNG Monovalent Plus 2003'

Post autor: tigercng »

Z tego co słyszałem, promocje są zorganizowane jedynie w Pomorskiej i Karpackiej Spółce Gazownictwa. Obecnie będą to chyba Pomorska i Karpacka Spółka Obrotu Gazem.
O promocjach w pozostałych spółkach nic nie słyszałem, ale radzę się dopytać telefonicznie.
Na stronach internetowych niczego nie szukaj, bo nie znajdziesz. Gazownicy zajęci są teraz przekształceniami, a nie aktualizacją firmowych stron lub organizacją promocji.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje i wiadomości ogólne”